Min bok


När livet återväner

 

Jag ville skriva om livets allvar och glädje. Det är en berättelse om att börja om, men framförallt är det en berättelse om kärlek och om Miranda och hennes väg hem. 

 

 

Innehåll:

 

Miranda har åkt ner till sommarstugan på Öland för att njuta av stillheten och på något vis börja om. Hon har haft en tuff tid bakom sig med sjukdom och separation. Nu är hon redo att börja sitt nya friska liv. På Öland möter hon människor som för med sig vänskap, kärlek och en nystart i Kalmar. Miranda är skör, men ändå stark av sina erfarenheter. När hon möter John blommar kärleken upp och väcker henne till liv på riktigt. Samtidigt insjuknar fadern i cancer och livet vacklar. Med mod, nyfikenhet och en nyvunnen självkännedom låter Miranda livet ändå återvända.

 

Sagt om boken:

 

"Läsvärd bok. Fin berättels om att finna sin väg till lycka." Ulrika

 

"Tack för läsningen. Sträckläste den en morgon :-). Mamma fick också ett ex och läser den med intresse nu."

Jessika

 

"Den ger insikter som att låta sig bäras med floden istället för att käma emot och att man lever för sin egen skull och inte för att behaga andra!

Helen 

 

Mer information >>

Boken finns att köpa i de flesta online-bokhandlar. Recensionsexemplar: Beställ ett recensions-exemplar snabbt och enkelt hos BoD www.bod.se