När livet återvänder


Det här är berättelsen om hur jag önskade att livet skulle bli. Det blev inte så, men det spelar mindre roll. Jag hade bränt ut mig rejält och varit sjuk i över fyra år. Jag hade precis kommit till den punkten när det vänder. Jag var långt ifrån frisk, men livsenergin hade återvänt och jag kände hoppet växa. Jag ville motivera mig själv att komma vidare genom att skriva om hur livet skulle kunna bli – på ett bra sätt.

Det finns många likheter mellan mig och berättelsens Miranda, men det mesta har jag hittat på. Personerna i berättelsen är även de påhittade. Jag har försökt att på ett lättsamt sätt blanda livets allvar och glädje. För även om livet är tufft ibland, så finns det alltid ljusa stunder och är det något jag lärt mig och vill dela med mig av så är det just det, att allt blir bra till slut. Är det inte bra så är det inte klart.

Det här är berättelsen om Miranda och hennes väg hem. 

 

Innehåll:

 

Miranda har åkt ner till sommarstugan på Öland för att njuta av stillheten och på något vis börja om. Hon har haft en tuff tid bakom sig med sjukdom och separation. Nu är hon redo att börja sitt nya friska liv. På Öland möter hon människor som för med sig vänskap, kärlek och en nystart i Kalmar. Miranda är skör, men ändå stark av sina erfarenheter. När hon möter John blommar kärleken upp och väcker henne till liv på riktigt. Samtidigt insjuknar fadern i cancer och livet vacklar. Med mod, nyfikenhet och en nyvunnen självkännedom låter Miranda livet ändå återvända.


Boken finns att köpa i de flesta online-bokhandlar. Recensionsexemplar: Beställ ett recensions-exemplar snabbt och enkelt hos BoD www.bod.se